www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Novi trendi v wellness industriji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Novi trendi v wellness industriji

Avtor BTPS
Datum
18. december 2008
Tip
Novica

Zdravilišča so v svetu vse bolj popularna in obiskana. Vendar pa so časi z nekaj bazeni in mehurčki ter nekaj telovadnimi vajami preteklost. Današnji wellness se povezuje predvsem s telesnim in duševnim zdravjem. Najnovejša ideja pa so toplice v igralnicah, ki je že zasvojila azijski in ameriški trg. V vzponu je tudi zdravstveni turizem, ki je razširjen v specializiranih klinikah, kjer kombinirajo okrevanje po operaciji in wellness v mirnem okolju. Prav tako pa današnje hitro življenje zahteva primerno sprostitev. Kljub pomanjkanju časa se zaposleni ljudje lahko sprostijo kar na vlaku, ladji ali letalu. Več o trendih v wellness industriji si preberite na tej povezavi, po kateri je povzeta zgornja novica.

Foto: kikashi, www.sxc.hu

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...