www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Izdelava poslovnega načrta na turistični kmetiji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izdelava poslovnega načrta na turistični kmetiji

Avtor r07145
Datum
30. junij 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorica: Helena Rotovnik
Mentorica: mag. Vesna Peric

Naslov: Izdelava poslovnega načrta za razvoj turistične dejavnosti na kmentiji Rotovnik-Plesnik

Organizacija: UP Turistica - Visoka šola za turizem Portorož

Namen diplomske naloge je priprava poslovnega načrta za kandidaturo za nepovratna sredstva za naložbe pod ukrepom Diverzifikacija kmetijskih dejavnosti in dejavnosti, ki so blizu kmetijstvu. Avtorica se je seznanila s pojmom dopolnilna dejavnost na kmetiji ter z razpisnimi pogoji in prednostnimi nalogami enotnega programskega dokumenta (EPD) ter pripravila poslovni načrt razvoja dopolnilne turistične dejavnosti po predpisih Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. V zaključku ugotavlja, da se lahko investitorji brez strahu lotijo investicije, s pomočjo katere bo lahko kmetija pravilno uporabila svoje naravne danosti, najbolje izkoristila svoje prednosti in priložnosti ter najbolje izpolnila pričakovanja in želje svojih gostov.

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07145.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...