www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::E-brošure, nov izdelek na trgu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

E-brošure, nov izdelek na trgu

Avtor r07135
Datum
1. junij 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorica diplomske naloge: Barbara Ropoša
Mentor: dr. Boris Snoj

Organizacija: Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru

Namen diplomske naloge je na podlagi teoretičnih osnov predstaviti področje elektronskega poslovanja ter kritično oceniti razvoj in uvajanje določenega tovrstnega izdelka na slovenski trg. Avtorica je predstavila uvajanje novega izdelka na trg na primeru elektronskih brošur v 3D obliku ter v zaključku potrdila, da je proces razvijanja novega izdelka zelo zapleten in kompleksen postopek ter da ga podjetje ne more izvajati samo intuitivno, ampak ga mora strokovno načrtovati in voditi. 

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

 

 
Oznake
IKT
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07135.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...