www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Poslovni načrt novega hotela

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Poslovni načrt novega hotela

Avtor r07134
Datum
1. junij 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtor: Vasja Vavpetič
Mentor: Tomi Brezovec

Organizacija: UP Turistica - Visoka šola za turizem Portorož

V diplomski nalogi je predstavljen poslovni načrt za nov hotelski objekt v Trstu. Na podlagi opravljenih analiz trga so razvidni pomembni podatki, kot so turistična ponudba mesta, obstoječa konkurenca v Trstu, visoka zasedenost sob, stalen razvoj turističnega prometa itn. Izpostavljene so tudi nadaljnje možnosti razvoja mesta, kar bi pozitivno vplivalo na poslovanje hotela. Iz teh podatkov je bilo potem lažje izbrati segment gostov, lokacijo in tržno strategijo hotela. Predstavljena je tudi finančna plat naložbe v hotel. Finančni kazalniki so potrdili pozitivno naložbo v hotel. Avtor v zaključku ugotavlja, da je investicija v izgradnjo novega hotela na Tržaškem zanimiva in smotrna za investitorje.

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07134.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...