www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::CRM kot razvojna stopnja animacije v turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

CRM kot razvojna stopnja animacije v turizmu

Avtor r07127
Datum
29. maj 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorica: Mojca Špik
Mentorica: dr. Tadeja Jere Lazanski

Naslov: CRM kot razvojna stopnja animacije v slovenskem turizmu

Organizacija: UP Turistica - Visoka šola za turizem Portorož

CRM (Customer Relationship Management) omogoča hotelu ali hotelski verigi zbiranje podatkov o svojih gostih, kreiranje posebnih programov za goste (npr. animacijski programi), promocijo in storitve, oblikovane po željah gosta. Hotel ali hotelska veriga lahko uporablja podatke o gostu, ki so zbrani v CRM-aplikaciji, za diferenciacijo potreb in želja najboljših gostov. Avtorica v zaključku ugotavlja, da je glavni namen CRM-ja ustvariti takšne odnose z gosti, da so slednji zadovoljni in lojalni določeni blagovni znamki hotela.

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

 

 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07127.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...