www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Trženjski načrt za družinam prijazen hotel

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Trženjski načrt za družinam prijazen hotel

Avtor r07123
Datum
28. maj 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorica diplomske naloge: Mojca Brežnik Ažman
Mentorica: Vesna Žabkar

Naslov: Strateška analiza v okviru trženjskega načrta za družinam prijazen hotel

Organizacija: Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Družba Sava hoteli Bled se je odločila prenoviti apartmajsko hišo Golf v unikaten in v slovenskem turističnem prostoru prepoznaven tematski hotel, specializiran za družine. Osnovni cilj diplomske naloge je pripraviti podlago za oblikovanje trženjskega načrta, ki ga bodo strokovnjaki podjetja lahko razvili za potrebe dejanskega trženja novih kapacitet. V zaključku avtorica ugotavlja, da specializacija hotela vodi do slovesa pionirja na trgu in narekuje delovanje v tržni vrzeli.

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07123.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...