www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nordijska hoja v ponudbi slovenskih zdravilišč

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nordijska hoja v ponudbi slovenskih zdravilišč

Avtor r07121
Datum
28. maj 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorica: Katja Šetinc
Mentorica: dr. Tadeja Jere Lazanski

Organizacija: UP Turistica - Visoka šola za turizem Portorož

Cilj diplomske naloge je prikazati pozitivne razloge za pospešeno uvajanje nordijske hoje, analizirati stanje na področju nordijske hoje v slovenskih zdraviliščih, razložiti pojme turistične rekreacije in predstaviti nove možnosti, ki jih ponuja vključitev nordijske hoje v animacijske in dodatne programe zdravilišč. Avtorica ugotavlja, da se na področju zdraviliškega turizma kaže porast povpraševanja po njegovih storitvah po vsej Evropi in da gosti želijo čedalje več "namenskih programov", zato bi bilo izredno koristno v take programe vključiti tudi organizirano vadbo nordijske hoje, ki je moderen in zanimiv šport, hkrati pa ekonomsko dostopen skoraj vsakemu posamezniku in tehnično sorazmerno nezahteven.

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07121.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...