www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Travel 2.0

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Travel 2.0

Avtor r07094
Datum
8. maj 2008
Tip
Znanje
Ponujam
Avtorica: Alenka Kržič
Mentor: mag. Dejan Križaj (UP Turistica)

Šola: UP Turistica - Visoka šola za turizem Portorož

Namen naloge je povzeti in komentirati članek z naslovom Travel 2.0, katerega avtorji so Volkmar Koch, Jurgen Ringmeck in Stefan Stroh.

Članek govori o stanju na področju industrije potovanj. Osredotoči se na njeno poslovanje preko spleta. Kot rešitev je navedena misel: »Zmaga nad popotniki prihodnosti bo mogoča le s pomočjo tehnologij, ki se bodo lahko, tako kot ljudje (potovalni agenti), natančno prilagodile potrošniku in mu ponudile tisto, kar si bo želel.«

Za dostop do dokumenta lahko (1) kontaktirate avtorja pologa s klikom na zgornje uporabniško ime ali (2) pišete na BTPS.

 


Oznake
IKT
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja r07094.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...