www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Manifest InJo - InCo 2008

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Manifest InJo - InCo 2008

Avtor BTPS
Datum
22. oktober 2008
Tip
Novica
Luč sveta je ugledal dokument Manifest InJo–InCo 2008, ki govori o razumevanju vloge komunikacijskih strategij in orodij za razvoj inovativnosti.

Manifest je plod razmišljanj vseh udeležencev predkonferenčnih in konferenčnih aktivnosti, ki so predstavljale sestavni del konference Stanford po Stanfordu 2008.

Naslednja konferenca o inovacijskem novinarstvu in komuniciranju se bo odvijala 13. aprila 2009 v Ljubljani, pod imenom Stanford pred Stanfordom 2009.

Manifest najdete na tej povezavi.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...