www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Delavnica za podjetnike in inovatorje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Delavnica za podjetnike in inovatorje

Avtor BTPS
Datum
29. september 2008
Tip
Novica
Tovarna podjemov, Univerzitetni inkubator Primorske in Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) v sodelovanju z mrežo lokalnih točk VEM za Osrednjo Slovenijo po vsej Sloveniji organizirajo Delavnico za podjetnike in inovatorje.
 
Vabijo vse, ki želijo uspešno uresničiti svojo podjetniško idejo oziroma želijo pridobiti nova znanja in veščine s področja podjetništva. Programe brezplačnih delavnic po posameznih mestih si poglejte na tej povezavi.
 
Na delavnicah bo sodeloval tudi Blaž Kos, glavni tajnik Poslovnih angelov Slovenije, ki imajo v Banki priložnosti položen energijski polog.
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...