www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Pohodniški izlet - Slavnik

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pohodniški izlet - Slavnik

Avtor BTPS
Datum
16. september 2008
Tip
Novica
Komitent (št. računa r07015) ima v Banki priložnosti vložen polog ip07021402-izlet_slo_istra, ki se bo uresničil. V mesecu septembru in oktobru pripravljajo Pohodniški izlet - Slavnik.
Prvi promocijski izlet bo v sodelovanju s turistično agencijo Istranka Koper že v soboto 27.9.2008. Izlet je dobra priložnost za sprostitev in druženje, ponuja pa prevoz z vlakom po dolini Rižane do Kozine, triurni vzpon na Slavnik, na vrhu pa pohodnike čaka tradicionalna jota s sladico. Po počitku se v dolino vrnejo po južnem pobočju Slavnika in se z vlakom odpeljejo domov.

V oktobru je izlet razpisan vse sobote in bo namenjen hotelskim in drugim gostom na obali, ki želijo svoje počitnice preživeti aktivno, raznoliko in v povezavi z naravo.
 

Za več informacij pišite na istranka.koper@gmail.com ali pa pokličite Turistično agencijo in trgovino Istranka na telefon (0)5 62 72 140.
 
Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...