www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Razvoj turistične ponudbe za osebe s posebnimi potrebami

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razvoj turistične ponudbe...bami

Avtor BTPS
Datum
26. maj 2008
Tip
Novica
Projekt Razvoj turistične ponudbe za osebe s posebnimi potrebami se bo uradno začel junija letos, trajal pa bo 18 mesecev. Poleg Nacionalnega turističnega združenja in vodje projekta, slovenskega združenja za duševno zdravje ŠENT, v projektu sodelujeta še zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije Sonček in Zveza paraplegikov Slovenije.
 

Osrednji cilji projekta so prispevati k večji dostopnosti turističnih storitev za invalide in osebe s posebnimi potrebami, povečevati konkurenčnost slovenskega turizma, prispevati k zmanjševanju diskriminacije do invalidov in oseb s posebnimi potrebami ter osveščati in informirati invalide in osebe s posebnimi potrebami o možnostih enakopravnega vključevanja pri preživljanju prostega časa oz. koriščenju turističnih storitev.
 

Več informacij si preberite tukaj.
Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...