www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Brezplačna storitev Urada RS za intelektualno lastnino

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Brezplačna storitev Urada...nino

Avtor BTPS
Datum
16. maj 2008
Tip
Novica
V sodelovanju z Evropsko patentno organizacijo je urad RS za intelektualno lastnino v letošnjem letu začel izvajati projekt Prva informacija o intelektualni lastnini (s poudarkom na industrijski lastnini), ki je namenjena inovativnim malim in srednjim podjetjem brez izkušenj na tem področju.

Z novo storitvijo želi Urad skupaj z podjetji poiskati možnosti in načine zavarovanja znanja s pravicami intelektualne lastnine. Z obiskom strokovnjaka in pogovorom s predstavnikom vodstva, ki dobro pozna podjetje in njegovo razvojno vizijo, bo slednje pridobilo nova ali dodatna znanja o tem, kako lahko pravilen odnos do intelektualne lastnine izboljša poslovni rezultat in zagotovi prednost pred konkurenco.
 

V začetnem obdobju je storitev brezplačna, zato izkoristite priložnost, ki vam jo ponuja Urad.
 
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...