www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Polog BTPS med finalisti za najpodjetniško idejo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Polog BTPS med finalisti za najpodjetniško idejo

Avtor BTPS
Datum
21. april 2008
Tip
Novica
Podjetje MOBILE ADVENTURES, d.o.o., ki je s pomočjo večih BTPS energijskih pologov nastalo iz idejnega pologa ip07051304-kolo_avtodom, je bilo še s štirimi drugimi kandidati izbrano za finalista tekmovanja Najpodjetniška ideja 2007/08 časnika Finance v kategoriji Mlado inovativno podjetje.
 

Nagrade bodo podelili v še dveh kategorijah, in sicer Inovativna ideja v fazi poslovnega načrta, kjer je izbranih pet podjetij in Inovativna podjetniška ideja uveljavljenega podjetja, kjer je izbrano le eno podjetje. Nagrajence bo izbrala komisija, sestavljena iz strokovnjakov s področij podjetništva, financ, trženja, tehničnih znanosti, svetovanja, investicij in podjetnikov. Finalisti se bodo pred komisijo predstavili 13. maja 2008, razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad pa bo 21. maja 2008.
Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...