www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Turizem dvoživk

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turizem dvoživk

Avtor BTPS
Datum
15. april 2008
Tip
Novica
Cool Amphibious Manufacturers International je podjetje iz Južne Karoline, ki izdeluje nenavadna vozila, ki so uporabna tako na cesti kot v vodi (na sliki avtodom-plovilo).
 
Lastnik je tako že sestavil športni avto, gasilni avto, reševalni avto, luksuzni avtodom ter kmetijska in gradbena vozila.

Vozila/plovila so uporabljena tako za turistične/prostočasne namene kot tudi za gospodarske. Ne uporabljajo jih samo v Združenih državah Amerike, ampak tudi v drugih državah po svetu. Najpopularnejši izdelki so Hydra-Terra, Terra Wind, H2OEX in Hydra Spyder, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi.
 
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...