www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Smarti® DIADEM

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Smarti® DIADEM

Avtor BTPS
Datum
15. april 2008
Tip
Novica
Slovensko podjetje TAB Sistemi d.d. je izdelalo novo biometrično enoto za kontrolo pristopa, evidenco delovnega časa in avtomatizacijo doma/stavb, imenovano smarti® DIADEM.

Enota se je uvrstila med šest najboljših novih produktov za kontrolo pristopa na svetu. Je ena redkih, ki je bila za to prestižno nagrado nominirana kar trikrat zapovrstjo.
 
Smarti® prepozna osebo na podlagi njihovih osebnih lastnosti (obraz in glas), saj kontrola pristopa vedno bolj teži k temu, da se osebo prepozna na osnovi "kdo je" in ne na osnovi katero kartico ali ključ ima. Deluje na principu kombinirane biometrije s prepoznavanjem obraza/mimike in glasu. Pomembna prednost sistema smarti® je tudi integracija številnih dodatnih funkcij (pošiljanje video sporočil, video domofon, video nadzor, IP telefon...) v eno samo kompaktno napravo.

Nova priložnost za inoviranje vaših turističnih procesov in produktov, torej... Več v računalniških novicah.
 
Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...