www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Prva EU-marjetica v Snovik

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prva EU-marjetica v Snovik

Avtor BTPS
Datum
7. februar 2008
Tip
Novica
Terme Snovik so prvo slovensko turistično podjetje, ki je pridobilo znak EU za okolje za turistične namestitve.

Gre za EU-marjetico, prejmejo pa ga podjetja za do okolja prijazne turistične namestitve. Na Direktoratu za turizem Ministrstva za gospodarstvo so pripravili program in priročnik ter uspešno izvedli delavnice za ureditev in posodobitev ekoloških standardov v slovenskih hotelih.

EU-marjetico lahko pridobijo podjetja, ki si prizadevajo za nižje onesnaževanje zraka, varčnejšo porabo energije in drugih naravnih virov, manjše onesnaževanje okolja ter okolice in v ponudbi prehrane uporabljajo med drugim tudi organsko pridelano hrano. Da opisani koncept uspešno uresničujejo, so z EU-marjetico prvi dobili potrdilo v Termah Snovik
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...