www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kaj plaže, pustolovščine!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kaj plaže, pustolovščine!

Avtor BTPS
Datum
9. januar 2008
Tip
Novica

Tudi počitnice niso več, kar so bile. Namesto poležavanja na plaži in ogledovanja znamenitosti si vse več zahodnjakov želi pustolovskih in izobraževalnih počitnic. Ustaljeno "vkrcaj-in-izkrcaj-se" dopustovanje glede na spodaj omenjeni vir ni več v modi. Okrepilo se je povpraševanje po pustolovskih potovanjih, izobraževalnih dopustih ter zdravstvenem in kulinaričnem turizmu. Za takšne počitnice pa je seveda treba odšteti kar precej več denarja, kot za običajne počitnice.

Psihologi pravijo, da si novodobni popotniki želijo preživeti izjemen dopust, o katerem lahko pripovedujejo svojim prijateljem, znancem, sorodnikom, kolegom. Kajti nič ni lepšega, kot deliti spomine na potovanja z drugimi! Več na RTV SLO...

(Foto: Leavell, www.sxc.hu)

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...