www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Garden Village med 10 naj glampingov na svetu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Garden Village med 10 naj glampingov na svetu

Avtor BTPS
Datum
27. junij 2017
Tip
Novica

Revija National Geographic je v majski številki objavila seznam desetih najbolj luksuznih doživetij kampiranja na svetu. Kot edini evropski se je na lestvici znašel sejalec leta 2015, Garden Village z Bleda.

Gre za še eno izmed številnih priznanj, ki jih je Garden Village Bled prejel v zadnjih letih.

Poleg slovenskega prestižnega resorta so na seznamu še resorti iz Mehike, Indije, ZDA, Nepala, Kanade, vzhodne Afrike in Tajske. Celotno lestvico s podrobnejšimi opisi v angleškem jeziku si oglejte tukaj.

Garden Village Bled je osvojil naziv sejalec za najbolj inovativen turistični produkt leta 2015. Lani mu je sledil razgledni stolp Vinarium. Kdo bo sejalec 2017, bo znano na Dnevih slovenskega turizma. Izbor pravkar poteka, kandidate si lahko ogledate tukaj.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...