www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Snovalec pod streho, napovedujemo Sejalca

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Snovalec pod streho, napovedujemo Sejalca

Avtor BTPS
Datum
9. maj 2017
Tip
Novica

Naj inovativne ideje slovenskega turizma v letu 2017 so znane, čas je, da izberemo še najbolj inovativen slovenski produkt zadnjih dveh let. Napovedujemo Sejalca 2017!

Če s Snovalcem iščemo najboljše ideje, ki se morajo šele uresničiti in obogatiti naš turistični prostor, pa s Sejalcem nagrajujemo tiste produkte in storitve, ki so nastali v zadnjih dveh koledarskih letih in so s strani strokovne komisije prepoznani kot najbolj inovativni. Lani je sejalec postal razgledni stolp Vinarium v Lendavi, ki je prepričal predvsem s posluhom in pogumom za korenite korake naprej, naziv finalist pa sta osvojila še produkt ledeniški wellness in vodni park Radlje ob Dravi.

Poziv Sejalec 2017 bo predvidoma objavljen že prihodnji teden.

 

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...