www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::15.000 evrov letos delimo med štiri ideje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

15.000 evrov letos delimo med štiri ideje

Avtor BTPS
Datum
24. april 2017
Tip
Novica

Znani so finalisti poziva Snovalec!

Letos se je strokovna komisija odločila, da nagrado v višini 15.000 evrov razdeli med štiri izmed 45 na poziv prispelih idej.

Komisijo so najbolj prepričali naslednji prijavitelji:

1. ARS VIVA, Zavod za kulturno integracijo in socializacijo družbenih skupin s produktom Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe
2. ABC rent a car in turizem d.o.o. s Kulinaričnim popotovanjem z muzejskim vlakom
3. Jurij Ravnik s.p. s Plezalnimi počitnicami na Kraškem robu
4. Sončna trgovina, Aleš Pevc s.p. z Zgodbo o zmaju in pehtranu

V nasprotju s preteklimi leti bo Slovenska turistična organizacija v letu 2017 naziv snovalec prijaviteljem podelila šele po uspešni realizaciji prijavljenih idej. In katere novosti naj bi do novembra letos obogatile slovenski turizem?

Zavod ARS VIVA bo z novimi kolesi, prilagojenimi invalidom, pričel izvajati 3-dnevne kolesarske počitnice po Notranjski za gibalno ovirane osebe. ABC rent a car in turizem bo program na muzejskem vlaku, ki vozi po Bohinjski progi, v sodelovanju z VSŠGT Bled (prvič že 13. maja!) kulinarično obarval, Jurij Ravnik bo s 7- do 10-dnevnimi plezalnimi počitnicami obudil turizem na Kraškem robu in v Bržaniji, Aleš Pevc pa bo razvil linijo kulinaričnih spominkov Dragon Fire, ki bo temeljila na pehtranu.

Vsak izmed nagrajencev bo po uspešni realizaciji projekta prejel 3.750 evrov nepovratnih sredstev in vključitev v promocijske aktivnosti Slovenske turistične organizacije. O razvoju idej bomo redno poročali.

Foto: Napoved kulinaričnega popotovanja z muzejskim vlakom 13. maja 2017

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...