www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Imamo osem polfinalistov Snovalca

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Imamo osem polfinalistov Snovalca

Avtor BTPS
Datum
13. april 2017
Tip
Novica

Znanih je osem polfinalistov poziva Snovalec 2017. Ideje, ki ostajajo v igri za naziv snovalec in finančno nagrado v višini 15.000 evrov, so:

1. Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe
2. Bohinjska piknik košara
3. Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom
4. Plezalne počitnice na Kraškem robu
5. Pohodniška mesta Slovenije
6. Project Zero
7. Večerja na pomolu
8. Zgodba o zmaju in pehtranu

Polfinalisti se bodo strokovni komisiji predstavili že v torek, 18. aprila. Z najboljšimi bo Slovenska turistična organizacija sklenila pogodbe o sodelovanju na področju prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije. Nove, uresničene produkte pa pričakujemo do novembra letos.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...