www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sejalci in snovalci 2016 skupaj na AIRTH-u

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sejalci in snovalci 2016 skupaj na AIRTH-u

Avtor BTPS
Datum
28. marec 2017
Tip
Novica

Kot smo napovedali, so se pretekli teden v Portorožu na javni okrogli mizi konference Encuentros/Airth 2017 zbrali vsi snovalci in sejalci leta 2016.

V sklopu tridnevnega dogajanja je v četrtek, 23. 3., potekala okrogla miza »Innovative Tourism 2016, 2017 and beyond« z lanskoletnimi prejemniki priznanj snovalec in sejalec: Vinarium Lendava (sejalec 2016), Vodni Park Radlje ob Dravi (sejalec 2016, finalist), Ledeniški wellness (sejalec 2016, finalist), Sladkorna čipka (snovalec 2016) in Fontana Zeleno zlato (snovalec 2016).

Predstavniki nagrajenih inovacij so predstavili svoje projekte in največje izzive, s katerimi so se spopadali bodisi ob prijavi na poziv, pri sami realizaciji projekta ali med izvajanjem projekta, izpostavili so ključne partnerje na njihovi poslovno-inovativni poti ter z moderatorjema, dr. Dejanom Križajem (Univerza na Primorskem) in Florianom Zachom (Washington State University; oba sta so-ustanovitelja združenja AIRTH), delili izkušnje na poti do prejema laskavih nazivov snovalec in sejalec.

Konferenca, katere partnerji so bili Slovenska turistična organizacija, Univerza na Primorskem in Washington State University Vancouver, je postregla s prispevki mednarodnih govorcev in petkovimi študijskimi turami po Sloveniji, na katerih so udeleženci spoznavali pretekle dobitnike nagrad Slovenske turistične organizacije s področja inovativnosti, kot so Odprta kuhna, Hotel Celica, Matjaževa domačija, Ledeniški wellness, escape room, rovi v Kranju, GoOpti idr., ter s posebnim dogodkom StudAIRTH START UP.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...