www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Javna okrogla miza s sejalci in snovalci 2016

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Javna okrogla miza s sejalci in snovalci 2016

Avtor BTPS
Datum
15. marec 2017
Tip
Energija
Ponujam

Na konferenci Encuentros/Airth 2017, ki bo med 22. in 25. marcem potekala v Portorožu, bo o inovativnem turizmu in razvoju inovativnih turističnih produktov v četrtek, 23. 3. ob 15. uri prvič na enem mestu spregovorilo tudi vseh pet prejemnikov priznanj Slovenske turistične organizacije za inovativne turistične produkte in ideje v letu 2016.

Na okrogli mizi z naslovom Innovative Tourism 2016, 2017 and Beyond bodo razvoj inovativnih produktov, rezultate in izzive na tej poti predstavili Lidija Baša z Občine Lendava, ki je za postavitev edinstvenega razglednega stolpa Vinarium Lendava prejela nacionalno priznanje za inovativnost sejalec 2016, Sara Berglez Zajec s ŠKTM Radlje ob Dravi, kjer upravljajo s prvim javnim biološkim bazenom pri nas, kar jim je prineslo naziv finalist sejalec 2016, in Janez Jager, zunanji svetovalec podjetja Hit Alpinea pri razvoju koncepta healthness hotela kot nadgradnje nagrajenega produkta Ledeniški wellness. Sejalcem leta 2016 se bosta pridružila še oba snovalca, žalska fontana Zeleno zlato, ki jo bosta zastopala župan občine Janko Kos in podžupanja dr. Hana Šuster Erjavec, ter Katja Richter, magistra oblikovanja tekstilij in oblačil, ki je motive tradicionalnih idrijskih čipk uspešno prenesla v idejo estetsko dovršenih jedilnih »tekstilij«.

Moderatorja okrogle mize bosta organizatorja konference, dr. Dejan Križaj in dr. Florian Zach. Udeležba na okrogli mizi v četrtek, 23. 3. ob 15. uri je odprta za javnost in brezplačna. Za brbončice bosta ob zaključku okrogle mize z žalskim pivom in sladico s sladkorno čipko poskrbela snovalca leta 2016.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...