www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sodelovanje TIC in železnice v Medvodah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sodelovanje TIC in železnice v Medvodah

Avtor Gorazd Renko
Datum
7. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

V Medvodah smo združili TIC in železniško postajo in s tem pridobili primerno lokacijo, ki nam omogoča lažji in hitrejši stik s turisti, ki k nam pridejo z vlakom.

Nadgradnja bo pridobivanje tujih turistov v občino Medvode. Zanje bomo pripravili posebno ponudbo, kot je brezplačna uporaba e-koles za vse goste, ki v Medvodah prenočijo ali koristijo gostinske storitve.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Gorazd Renko.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...