www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Informativni dogodek Snovalec 2017 - 15. 3.

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Informativni dogodek Snovalec 2017 - 15. 3.

Avtor BTPS
Datum
7. marec 2017
Tip
Novica

Tudi letos je za najbolj obetavne ideje s področja turizma na voljo 15.000 evrov. Za vse zainteresirane prijavitelje na poziv Snovalec pripravljamo 15. marca v prostorih STO informativno srečanje.

V šestih izvedbah Snovalca od leta 2009 smo prijeli kar 323 prijav, od katerih je 17 projektov uspešno obogatilo slovenski turistični prostor. Nekateri izmed uspešno izvedenih projektov so Garden Village Bled, Gozdni selfness ter v preteklem letu Fontana Zeleno zlato in Sladkorna čipka. Avtorica Sladkorne čipke, mag. Katja Richter, je tudi avtorica fotografije, ki na inovativen način zaobjame čas po pustu in začetek posta.

Vsi, ki bi želeli več informacij o Snovalcu 2017, ste vabljeni na informativno srečanje v sredo, 15. 3. ob 12. uri v sejni sobi STO, 2. nadstropje, Dimičeva 13, Ljubljana. Dr. Dejan Križaj s Fakultete za turistične študije – Turistica in Tina H. Zakonjšek z Zavoda Novi turizem bosta na voljo za dodatne informacije in odgovore na vaša vprašanja, vezana na aktualni poziv. Obenem boste izvedeli tudi o drugih priložnostih za spodbujanje inovativnosti v turizmu, kot je npr. Sejalec.

Rok za oddajo prijav na Snovalca je sicer ponedeljek, 20. 3. 2017 ob 23.59. Celotno besedilo poziva je objavljeno tukaj. Obvezna priloga pologu, ki ga oddate na BTPS, sta prijavnica in poslovni načrt.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...