www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Platforma za izmenjavo že plačanih aranžmajev

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Platforma za izmenjavo že plačanih aranžmajev

Avtor HolisticoHotelliero
Datum
7. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Predlagam vzpostavitev elektronske platforme na kateri bo mogoče "trgovati" z že kupljenemi (predplačanimi) turističnimi aranžmaji, katerih originalni kupec zaradi različnih razlogov ne bo mogel koristiti. V internetni prodaji namestitvenih kapacitet se namreč vse pogosteje pojavljajo ponudbe s predplačilom (Booking.com, Groupon, ipd.), ki jih ni več mogoče stornirati. Platforma v slogu eBaya bi (ob nizki obojestranski proviziji) ponujala možnost avkcijske preprodaje tovrstnih aranžmajev in bi s tem rešila zagate prodajalce, ki se na načrtovano pot ne morajo odpraviti, ter hkrati potovanja željnim posameznikom omogočala nakup po izjemno ugodni ponudbi. S tem bi pripeljala do win-win situacije. 

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...