www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Medeni učni park

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Medeni učni park

Avtor petra13
Datum
7. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Mojo pozornost je pritegnilo vabilo na dogodek zasaditve medonosnih avtohtonih drevesnih in rastlinskih vrst na posestvu Sončni raj. Na internetni strani so organizatorji zapisali, da na površinah Medenega parka želijo zasaditi 9.500 sadik izključno avtohtonih medonosnih rastlin, ki bodo zagotavljale čebelam možnost opraševanja in naravnega razmnoževanja. Želijo ohranjati slovensko tradicijo in ustvariti trajnostni učni park za otroke, mladino in odrasle.

Foto: FB stran zasadimo.si

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...