www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Natečaji::12 promocijskih vstopnic za inovativno konferenco!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

12 promocijskih vstopnic za inovativno konferenco!

Avtor BTPS
26. februar 2017
Ideja
Ponujam

Od 22. do 25. marca 2017 bo v Portorožu potekala konferenca o inovativnosti v turizmu - Encuentros/AIRTH 2017. Govorci prihajajo iz Avstrije, Nemčije, Švice, Slovenije, Japonske, Portugalske, Italije, Švedske, Islandije, ZDA in Velike Britanije. Na konferenci se bodo na okrogli mizi predstavili lanski sejalci in snovalci, drugi dan konference pa se bodo udeleženci razkropili po Sloveniji na oglede sejalcev in snovalcev iz preteklih let. Tretji dan se bo konferenca nadaljevala v Portorožu, kjer bodo poleg predavanj potekali tudi zaključni pogovori o videnem in slišanem na terenu.

Da konferenco in inovativnost v turizmu organizatorji približajo čim širšemu krogu, ponujajo 4 vstopnice za 1 EUR, 8 promocijskih vstopnic s 50% popustom ter 10% popust za vse sodelujoče v tej akciji. 
 
Kako lahko sodelujete?
 
V vsakem primeru morate pripraviti kratek opis (najmanj 30 in največ 100 besed) turistične novosti, ki ste jo: ALI opazili v vašem okolju ALI ki ste jo uvedli sami ALI ki kot ideja obstaja le v vaši glavi.
 
4 VSTOPNICE ZA 1 EUR
Prve štiri osebe, ki bodo izpolnile spodaj opisani točki A in B, prejmejo vstopnice po ceni 1 EUR. 
 
8 PROMOCIJSKIH VSTOPNIC S 50% POPUSTOM
Nadaljnjih 8 oseb bo z oddanim opisom kandidiralo za naslednja popusta za vstopnico na Encuentros/AIRTH 2017 konferenci:
 
popust A. - FACEBOOK CODE
20% popust, če novost opišete na AIRTH Facebook strani konference
 
popust B. - BTPS CODE
dodatni 30% popust (torej skupaj 50%), če novost opišete še v BTPS idejnem pologu, ki ga oddate na ta natečaj in priložite sliko uresničene ali skico neuresničene novosti (kliknite na gumb "Prijava na natečaj" nad tem tekstom; izpolnite polje Povzetek; ni potrebno odgovarjati na 7 standardnih vprašanj v polju Celotna vsebina).
 
10% POPUST ZA VSE SODELUJOČE
Zgornje ugodnosti veljajo za prvih 12 pravilno oddanih novosti. Vsi nadaljnji avtorji zapisanih novosti na A ali B način bodo prejeli 10% popust na redno ceno kotizacije, če bodo v akciji sodelovali do (vključno) 9.3.17
 
VELJAVNOST POPUSTA
Popust velja za prijave, ki bodo preko http://airth.global/AIRTH_2017_registration.html oddane do (vključno) 9.3.17 in bodo plačane v roku 5 delovnih dni po prejemu predračuna(**).
 
UVELJAVLJANJE POPUSTA
Popust uveljavljate ob prijavi na konferenco na http://airth.global/AIRTH_2017_registration.html. V polje "Billing address and other billing details" poleg vaših podatkov vpišite:
 
- besede "FACEBOOK CODE" in/ali "BTPS CODE", glede na to ali ste oddali A in/ali B, 
- datum in uro objave novosti na Facebook in/ali BTPS ter 
- vaše BTPS uporabniško ime, če ste oddali opis v točki B. 
 
**: Popust bo obračunan na izstavljenem predračunu (invoice), ki ga boste prejeli v nekaj dneh po preteku roka za oddajo promocijske prijave (9.3.17). Če nam ob prijavi ne sporočite drugače, velja, da sta popust in predračun veljavna, če slednjega poravnate v roku 5 delovnih dni po prejemu.
 
Posamezna oseba lahko v zgornji akciji A+B sodeluje le enkrat.
obdobje trajanja natečaja
Ni na voljo.
obdobje ocenjevanja
Vedno vidno.
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Natečajni pologi
  • Medeni učni parki
  • Platforma za izmenjavo že plačanih aranžmajevi
  • Tematska učna pot Zvoki naravei
  • Sodelovanje TIC in železnice v Medvodahi
  • Project Zeroi
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...