www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Priložnosti za investicije v Črni gori

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Priložnosti za investicije v Črni gori

Avtor BTPS
Datum
15. november 2016
Tip
Energija
Ponujam
Ministrstvo za trajnostni razvoj in turizem Črne gore je pripravilo predstavitveno brošuro v angleškem jeziku za potencialne investitorje o aktualnih projektih s področja turizma.
 
V brošuri so poleg splošnih podatkov o ČG in poslovnem okolju navedeni trenutno največji investicijski projekti v turizmu (Porto Montenegro, Lustica Development, Sveti Stefan, Plavi horizonti, Kumbor in Mamula), projekti ki so načrtovani po modelu javno-zasebnega partnerstva, lokacije za dolgoročni najem in zasebni hoteli, ki so v procesu prodaje.
 
Brošura je dostopna TUKAJ.
 
foto: kanjon reke Tare, www.montenegro.travel
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...