www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::UNWTO nagrajuje odličnost in inovativnost

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

UNWTO nagrajuje odličnost in inovativnost

Avtor BTPS
Datum
19. julij 2016
Tip
Energija
Ponujam

Svetovna turistična organizacija UNWTO razpisuje 13. UNWTO nagrade za odličnost in inovativnost v turizmu. Rok za prijavo je 30. 9.

Nagrade se podeljujejo v štirih kategorijah: javne politike in javna uprava, podjetja, NVO-ji ter raziskave in tehnologija.

Nagrade UNWTO podeljuje že od leta 2003; leta 2009 smo jo prejeli tudi za Banko turističnih priložnosti Slovenije. Nagrajene produkte odlikujejo znanje, ustvarjalnost in inovativnost, v zadnjih letih pa je pomembno tudi, da sledijo usmeritvam UNWTO na področju doseganja trajnostnih ciljev.

Nagrajenci bodo razglašeni 18. januarja 2017 v Madridu.

Več informacij TUKAJ.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...