www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Med čakanjem na let skočim v kino

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Med čakanjem na let skočim v kino

Avtor BTPS
Datum
16. avgust 2016
Tip
Novica

Vse več letališč po svetu svojim gostom med čakanjem na let ponuja obisk pravega kinematografa.

Na letališču Changi Airport v Singapurju imate 24 ur dnevno na izbiro brezplačne filme, ki jih predvajajo kar v dveh kinodvoranah. V Minnesoti lahko na letališču Minneapolis-Saint Paul International skočite v art kino, na letališču Indire Ghandi v Indiji pa vas pričakuje 6D kino, v katerem vašo izkušnjo obogatijo s kar 21 posebnimi učinki.

Na seznamu letališč s kinematografi so še hongkonško mednarodno letališče, letališče v Seulu (Južna Koreja) in Portlandu (ZDA).

Vir: tourism-review.com
Foto: www.changiairport.com

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...