www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Večerje še naprej ... Tokrat gole.

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Večerje še naprej ... Tokrat gole.

Avtor BTPS
Datum
12. julij 2016
Tip
Novica

Že prejšnji teden smo pisali o trendu večerij v odprtih prostorih in naravi, tokrat pa gremo pri vračanju k naravi še korak dlje. V svetu se kot po tekočem traku odpirajo restavracije, v katerih gostje obedujejo... goli.

Prvi so se za tako potezo odločili v Londonu, kjer v restavraciji Bunyadi za 69 funtov strežejo pethodne veganske in neveganske menije, v ceno pa so vključeni tudi ogrinjalo in copati. Gostje pred jedilnico pustijo tako svoja oblačila kot tudi elektronske naprave, s čimer se po besedah avtorjev projekta začasno povsem osvobodijo vseh spon sodobnega življenja.

Trend je hitro obšel svet in kmalu je sledila tudi Japonska. V restavraciji Amrita so sicer ubrali drugačen pristop in goste omejili tako po starosti (18 do 60 let) kot tudi po teži. Predebelim, pa tudi potetoviranim osebam, vstop ne bo dovoljen. Gostje sicer ne bodo večerjali povsem goli, saj si bodo nadeli papirnate hlačke, stregli pa jim bodo natakarji v tangicah.

Ali gre za prihodnost obedovanja zunaj, bo pokazal čas, a glede na to, da sta oba projekta zasnovana kot pop-up restavraciji, lahko ugibamo, da ne.

Foto: Bunyadi FB

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...