www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Keltske hiške - edinstven glamping za pare

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Keltske hiške - edinstven glamping za pare

Avtor Camp Podzemelj - River kolpa
 

Natečaj : Sejalec 2016

10.05.2016
Datum
13. junij 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Keltske hiške so trajnostni projekt, ki ustvarja povezavo med zgodbo preteklosti in modernim dizajnom.

Hiške, ki sledijo ekološkim kriterijem, so narejene iz naravnih materialov, iz neobdelanega lesa in na tradicionalen način pokrite s slamo. Zunanji rustikalen izgled in detajlno izdelana notranjost hišk pa gostu nudi vso potrebno udobje. Hiške stojijo na idealni lokaciji travnatega zaliva v središču Kampa Podzemelj, tako da lahko na reko Kolpo gledate kar direktno iz postelje ali si v njej celo privoščite zajtrk s pogledom na sončni vzhod in čudovito naravo reke Kolpe.

V eni od keltskih hišk pa je za vašo popolno sprostitev še finska savna in zasebni sprostitveni kotiček v dvoje.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Camp Podzemelj - River kolpa.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...