www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Veseli GOGO bus

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Veseli GOGO bus

Avtor tzticng
 

Natečaj : Sejalec 2016

10.05.2016
Datum
13. junij 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Turistična zveza – TIC Nova Gorica je v sodelovanju z lokalnimi turističnimi ponudniki iz Vipavske doline ter z družbo za avtobusni promet in turizem Avrigo ustvarila inovativen turistični produkt VESELI GOGO BUS.

Na gurmanski krožni poti med gostinci, vinarji in turističnimi kmetijami si je mogoče sedež zagotoviti z Vinsko-kulinaričnim potnim listom z 10 kuponi za pokušine lokalnih dobrot in vin pri ponudnikih, ki predstavljajo postaje Veselega GOGO busa. Ta na inovativen in trajnosten način povezuje lokalne ponudnikeobiskovalcem pa omogoča drugačno odkrivanje okusov Goriške. Dodana vrednost na krožni vožnji je doživljajska dimenzija. Na poti za interpretacijo in animacijo namreč skrbita gosak GOGO, ki je uradna maskota Turistične zveze TIC – Nova Gorica, in licenciran turistični vodnik ali spremljevalec/animator (glede na željo in značaj skupine). Ob prihodu k ponudniku pospremita udeležence do prostorov za degustacijo, kjer jih sprejme in z zgodbo nagovori še gostitelj.

Glavna novost Veselega GOGO busa je v tem, da predstavlja prvi integralni turistični produkt v Novi Gorici, ki povezuje male turistične ponudnike na podeželju, lokalnega avtobusnega prevoznika, lokalno turistično agencijo in lokalno turistično organizacijo. 

Produkt je edini v Sloveniji, ki obiskovalcem ponuja dovršen program kulinaričnega popotovanja po goriškem podeželju z vinsko-kulinaričnim potnim listom in animacijskim programom. Gre za edinstven primer promocije lokalne kulinarike in povezovanja razpršene gostinske ponudbe goriškega podeželja ter krepitve turistične identitete destinacije.

Otvoritvena vožnja Veselega GOGO busa je potekala 12. novembra 2015. Turistična zveza – TIC Nova Gorica je s tem premierno predstavila inovativno, povezovalno, kulturno, enološko in gastronomsko doživetje, kakršnega še ni bilo v Novi Gorici ali širše na Slovenskem.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tzticng.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...