www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Podvodna kavarna v Portorožu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Podvodna kavarna v Portorožu

Avtor olivija
Datum
17. maj 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Podvodna kavarna v Portorožu predstavlja inovativen, unikaten in predvsem drugačen proizvod od vseh že obstoječih kavarn v ožjem in tudi širšem območju.

Večina vprašanih bi se strinjala s trditvijo, da Portorož ne ponuja nobene posebne gostinske ponudbe ne turistične atrakcije. Naša vizija je ponuditi posebno doživetje, ki pa ni namenjeno le turistom, ampak tudi lokalnemu prebivalstvu in študentom. Podvodna kavarna bi uporabnikom omogočala sprostitev ob pomirjajočem pogledu v globino morja in podvodnega sveta. Poleg kavarne bi bili na voljo še dodatni prostori, ki bi jih lahko uporabljali kot poslovne prostore, s čimer bi povečali obisk tudi izven turistične sezone. Našemu gostu želimo ponuditi občutek zasebnosti, miru in sprostitve.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja olivija.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...