www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Športni izziv v neznanem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Športni izziv v neznanem

Avtor Manca
Datum
13. maj 2016
Tip
Ideja
Ponujam

V vse večjem stresu, moramo poskrbeti tudi zase. Izlet v naravo s prijatelji ali sodelavci bi pripomogel k sprostitvi ter edinstveni izkušnji, katero ponuja naša ideja.

Za vse, ki si drznejo skozi različne športe tekmovati s časom ali proti drugi skupini ponujamo izziv v neznanem.

Glede na telesno pripravljenost izberemo poligon, ki ga mora skupina s kolesarjenjem, SUP-anjem, plavanjem, kajaštvom, raftingom, spuščanjem po zipline ali tekom na smučeh premagati v določenem času in si tako zaslužiti nagrado (pogostotev in udobno namestitev). V kolikor skupini ne uspe priti do točke v določenem času, se bo morala zadovoljiti z manjšim obrokom in ne tako udobni prenočitvi.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Manca.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...