www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Sredi fantastičnega ničesar

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sredi fantastičnega ničesar

Avtor Kreativni turizem
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Sredi fantastičnega ničesar je vseslovenski gastronomski projekt, ki kreativno povezuje naše naravno bogastvo, VODO, z naravno in kulturno dediščino ter presežki v kulinariki in oblikovanju. Gre za ponudbo gastronomskega turizma v avtentičnem naravnem okolju, ki omogoča gostom subtilno okušanje – lokalne naravne pitne vode,  vrhunske kulinarike lokalnih družinskih gostiln, uporabno doživetje izbranih izdelkov slovenskega oblikovanja za hrano in izkušnjo bivanja v inovativnih nastanitvenih objektih male turistične arhitekture. Vsi sodelujoči segmenti so slovenski, pri čemer je poudarek na vključevanju lokalnih dobaviteljev.

Številni turisti srednjega in višjega cenovnega razreda, ki v naraščajočem številu obiskujejo Slovenijo, pričakujejo, da jim bomo znali prodati univerzalna doživetja in produkte! Sredi fantastičnega ničesar je natanko to - dopolnilni turistični program, ki bo turiste popeljal v osrčje slovenskih pokrajin, k izvirom naravne pitne vode, k mojstrom slovenske kulinarike, ki temelji na uporabi naravnih lokalnih sestavin, in jih obenem  zapeljal z vrhunci slovenske turistične arhitekture in oblikovanja.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Kreativni turizem.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...