www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Wariki - podloga za plažo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Wariki - podloga za plažo

Avtor Danijel Volcic
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam
Naša Wariki blazina za na plažo omogoča turistom, ki preživijo več ur dnevno na soncu, da brez skrbi uživajo na plaži in da jih ne skrbi, da bi jim med tem, ko gredo v vodo, kdo ukradel telefon, denarnico, ključe ali druge osebne predmete. Omogoča jim, da so vse vrednejše stvari varno shranjene, poleg tega pa ponuja tudi možnost, da si sestavijo strehico, ki jim nudi senco nad glavo.
 
Za razliko od naše konkurence naša podloga poleg sence in varnega shranjevanja stvari omogoča tudi polnjenje telefona ali tablice.
 
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Danijel Volcic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...