www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Spletni rezervacijski portal za koče, zidanice ...

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Spletni rezervacijski portal za koče, zidanice ...

Avtor olta
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Na enem mestu želimo združiti celovito ponudbo manj izpostavljenih, a prav tako zelo zanimivih tipov namestitev, kot so koče, turistične kmetije in zidanice.

Kot trenutni upravitelj največjega portala za najem koč opažamo, da je veliko zanimanje za najem takšnih namestitev, zato menimo, da bomo s promocijo v tujini še bistveno dvignili prepoznavnost in obiskanost teh odročnejših krajev.

Na drugi strani pa želimo najemodajalcem omogočiti enostavno obvladovanje in hitro upravljanje nad povpraševanji in rezervacijami.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja olta.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...