www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Plavajoči grad

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Plavajoči grad

Avtor natasamele
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

PLAVAJOČI GRAD - festival s številno mednarodno udeležbo umetnikov, ki se odvija na območju prvega izvira Ljubljanice v občini Loška dolina, katerega vrhunec se dogaja v neposredni okolici Gradu Snežnik, ki je obdan z jezercem, ki se napaja z bližnjega izvira Obrha, letošnja tema bo Utopija, že tretje leto zapored privablja številne obiskovalce. Teden dni trajajoči kulturni dogodki, kjer umetniki nastopajo po vaseh, pod skednji, na dvoriščih in na posebej prilagojenih odrih v naravi v bližini gradu, združujejo lokalno prebivalstvo z umetniki z vsega sveta. Umetniki za svoje nastope ne pobirajo vstopnine. Glavna usmeritev festivala je v povezovanju ljudi, njihovih potencialov in umetniških izrazov, pa tudi tradicije, zgodovine, naravnih znamenitosti in kulinarike. Ob vsem tem pa poudarjanje pomena ohranjanja čistega naravnega okolja in skrb za prihodnost mladih ob sočasnem vključevanju starejših in mladih s pomočjo delavnic, razstav in prostovoljnega dela ter seveda ob vsakomur dostopnih bogatih kulturnih vsebinah. Ob razmeroma velikem številu sodelujočih, ki bodo skupaj več kot teden dni, in njihovem medsebojnem druženju ter ustvarjanju se bodo spontano pojavile nove ideje in stkale nove vezi. Letošnja dodatna obogatitev festivala bo v povezovanju z lokalno etnološko prireditvijo v Deželi ostrnic.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja natasamele.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...