www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Narava v barvah

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Narava v barvah

Avtor Zavod Symbiosis
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Invencija Narava v barvah je skupno ime za nove ekoturistične produkte, ki temeljijo na opazovanju in doživljanju narave Slovenije. Naš namen je razviti posebne programe naravoslovnih potovanj in enodnevnih izletov, ki bodo omogočili tujim gostom pristno spoznavanje narave Slovenije, še posebej Zelenega krasa.

Na potovanjih in izletih gosti v majhnih skupinah z vodnikom obiskujejo različna naravna območja, kjer opazujejo in fotografirajo različne živali in rastline. Z našimi produkti bomo v slovensko turistično ponudbo prispevali novost, ki bo temeljila na veliki konkurečni prednosti Slovenije - visoki biotski raznovrtsnosti. Naš cilj je, da z ekoturizmom ustvarimo tudi priložnosti za lokalne podjetnike ter spodbudo za ohranjanje narave. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Zavod Symbiosis.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...