www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vonj in okus Alp - na zeliščnem doživetju

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vonj in okus Alp - na zeliščnem doživetju

Avtor feelgreen
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Naša zgodba je zgodba o posebnem gorskem čaju, imenovanem Kočna, in s tem povezanim zeliščnim doživetjem, enodnevnem izletu. Dve mikro podjetji sta se povezali v želji ustvariti butičen produkt, tudi za bolj zahtevne goste. 

Ideja je razdeljena v dva sklopa. Prva je uživanje čaja. Za pravo čajno doživetje je bila razvita povsem inovativna embalaža ter stilsko pakiranje. Čaj se prodaja le v izbranih čajnicah, v omejenem obsegu, po nadstandardni ceni.

Ob pitju čaja na nevsiljiv način predstavimo dodatno zeliščno doživetje (drugi sklop ideje) v obliki izleta z ogledom destinacije, od koder čaj prihaja. Vodeni izlet s strani lokalne agencije in certificiranega zeliščarja je zastavljen tako, da gostje obiščejo zeliščni vrt, romantično jezero, kratek sprehod pa zaključijo v zeliščni trgovinici, kjer si lahko pripravijo čisto svojo čajno mešanico.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja feelgreen.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...