www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vinski scenosled Jazz kamp Kranj 2016

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vinski scenosled Jazz kamp Kranj 2016

Avtor Gramus
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Jazz Kamp Kranj kot glasbeno prireditev bi želeli nadgraditi oz. dopolniti z dodatnimi vsebinami. Vinske pokušine oz. vinske degustacije so ena izmed vsebin, ki bi jih radi dodali k naši prireditvi. Gre za dogodek, na katerem bi predstavljali izključno slovenske vinarje in proizvajalce vina iz vseh vinorodnih področij Slovenije. Predvsem je naša želja, da se na tej prireditvi predstavijo bolj in manj poznani in priznani slovenski vinarji oz. proizvajalci kvalitetnih in vrhunskih vin, ki bi ob tem, da se predstavijo na  prireditvi, spodbujali in promovirali pravo in kvalitetno vinsko kulturo oz. pitje vina. Vinske pokušine ob spremljavi kvalitetne žive glasbe in ob kulinarični ponudbi so zaenkrat mišljene kot spremljevalni dogodek, ki pa bi ob zadostnem  zanimanju in številu vinarjev in primerni finančni podpori pokroviteljev in donatorjev lahko prerasle v eno pomembnejših poletnih avgustovskih prireditev na Gorenjskem in Sloveniji.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Gramus.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...