www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Zmajevo gnezdo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zmajevo gnezdo

Avtor Janez Trontelj
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Zmajev tempelj: Epizoda II. – Zmajevo gnezdo je mestna pustolovščina in nadaljevanje Zmajevega templja, žive pustolovske igre in sobe pobega (escape room) nove generacije, ki je vsebinska in izvedbena novost ter izrazita kakovostna nadgradnja obstoječih sob pobega. Zmajevo gnezdo je »geo-lokacijska« igra, ki poteka po ljubljanskem starem mestnem jedru. Gre za novodobni lov za zakladom, ki poteka s pomočjo aplikacije za pametne telefone/tablice in posebnega »skrivnostnega kovčka«, ki se odpre šele na pravi GPS koordinati. Zmajevo gnezdo je povsem novo turistično doživetje brez primere.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Janez Trontelj.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...