www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Wellness velikanov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Wellness velikanov

Avtor Zasebni zavod Energijske poti Tolmin
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Zdravilna energija narave bogati življenje. Prav posebno mesto ima tu energija vode. Voda ima izreden spomin in si zapomni energije, s katerimi se sreča na svoji poti.
 
Reka Nadiža je poznana kot čista, zdravilna ter poleti topla reka. Ustno izročilo pravi, da so za ta kraj vedeli tudi velikani, imenovani gejdi, ki so tu nekoč bivali. Ti so na travnik ob reki postavili veliko kamnito mizo in stolico. Med obedom so noge namakali v čisti reki. Na griču nad travnikom so častili sveto železno skledo. Zgodba se sicer še nadaljuje in bo v celoti predstavljena udeležencem programa Wellness velikanov.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Zasebni zavod Energijske poti Tolmin.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...