www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Dolenjski izziv

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dolenjski izziv

Avtor mojcanajtura
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Dolenjska regija je turistično gledano ena manj atraktivnih destinacij, zato želimo s povečanjem ponudbe, ki bo atraktivna in dinamična, privabiti k spoznavanju dolenjske regije širšo javnost in podjetja. Večkrat smo se sami ukvarjali z idejo, kaj ponuditi našim gostom na Dolenjskem, da bi jih ponudba zares pritegnila in prevzela. Postopoma se je rodila ideja o Dolenjskem izzivu, ki je sedaj v fazi nastajanja. Projekt temelji na sodelovanju lokalne skupnosti s prezentiranjem jezika, običajev, navad in obrti v lokalnem okolju, pri udeležbi pa posamezniki aktivno sodelujejo in so udeleženi v vseh segmentih izziva.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mojcanajtura.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...