www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Eko resort pod Veliko planino

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Eko resort pod Veliko planino

Avtor sloveniaecoresort
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Eko resort pod Veliko planino se nahaja ob vznožju Velike planine, v vasi Godič pri Kamniku.

Lokacija, v katero je umeščen resort, se nahaja v osrčju narave, ob reki Kamniška Bistrica. Edinstvena lega, svež gorski zrak in neokrnjena narava so naravne vrednote, ki so odlično izhodišče za to, da bomo lahko gostu ponudili nepozabno izkušnjo in doživetje.

Rdeča nit resorta je simbolika Velike planine, s katero bomo gostu približali njeno tradicijo in etnološko vrednost. Hišice za bivanje tako sledijo arhitekturi pastirskih koč, kot tudi celotna zasnova etnološko obarvanega resorta.

Eko resort pod Veliko planino je t. i. glamping, ki bo ponujal počitnikovanje v popolnoma naravnem okolju, z visokim nivojem udobja ter dodatno ponudbo pa bomo sledili merilom in zahtevam sodobnega turista.

Ponudba resorta bo temeljila na pridelavi lastne eko sezonske zelenjave in vsi prehrambeni izdelki, ki jih bomo ponujali v gastronomski trgovinci in lastni tržnici, bodo pridelani na lastnem samooskrbnem vrtu in na najbližjih okoliških kmetijah.

S kmetijo v malem, ki bo prav tako umeščena v resort, bomo goste seznanili s slovenskimi in lokalnimi avtohtonimi živalmi ter tako odraslim kot otrokom na delavnicah predstavili tradicionalne običaje in navade, kot so molža krave, pridelava sirov, nega živali ipd.

Resort bo ponujal vodne aktivnosti, uredili bomo biološki plavalni ribnik ter plažo ob kristalno čisti Kamniški bistrici.

V mini wellnessu se bodo gostje lahko sprostili v savnah, na masažah ali knajpanju.

Z dejavnostmi v Eko resortu pod Veliko planino bomo pričarali prijazno vzdušje družinam in posameznikom. Z doživljajskimi etnološko obarvanimi aktivnostmi, ki bodo vse potekale na trajnostno naravnanih elementih, bomo poskrbeli za vse generacije. Vsakdo bo našel kotiček za mir, doživetja in aktivnosti.

Nastanitve bodo mogoče v  lesenih hišicah, ki bodo opremljene s spalnicami, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico ter prostornih glamping šotorih, namenjenim dvem osebam. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja sloveniaecoresort.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...