www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Ljubljana as a Playground

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Ljubljana as a Playground

Avtor Ljubljana as a Playground
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

LJUBLJANA as a PLAYGROUND je ponudba več igric, ki omogočajo zabavno spoznavanje Ljubljane tako domačim kot tujim turistom. Trenutno ponujamo igrice Pobeg iz gradu, Detektivi in Lov za zakladom, ki vam razkažejo znane in manj znane kotičke Ljubljane skozi zanimiva dejstva in skupinsko reševanje ugank. Igrice so odličen način, da se sprostite, odmaknete od vsakodnevnega stresa in tehnologije, spoznate nekaj novega o Ljubljani in se zabavate skupaj s prijatelji ali družino.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Ljubljana as a Playground.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...