www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Nazaj k naravi (Kozjanski Park)

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nazaj k naravi (Kozjanski Park)

Avtor Vita zavod
 

Natečaj : Snovalec 2016

15.02.2016
Datum
21. marec 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Projekt Nazaj k naravi (Kozjanski park) je zasnovan na ideji povezovanja turizma z uporabo alternative. Skozi zgodovino smo bili ljudje povezani z naravo, zato je pomembno, da se človek zaveda pomena naravne dediščine in ohrani povezavo s tem svetom. Temeljna ideja projekta je postaviti človeka v središče narave, kjer uporabi načine tehnike sproščanja za ohranjanje in vzdrževanje lastnega zdravja. 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Vita zavod.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...